mandag den 30. august 2021

HVORNÅR GØR "STØTTEPARTIERNE" NOGET RADIKALT? HVORNÅR ER NOK - NOK?

Kære Støttepartier - Kære Alternativet og Nye Grønne! 

NU må I simpelthen tage jer alvorligt sammen!

Her - ude i Danmark - sidder vi mange - rigtig mange danskere, og venter på jer. OG der sker ikke en dyt! Mette Frederiksen får lov til at køre med klatten, og INGEN af jer siger fra. De danske børn sidde stadig i kurdiske lejre, på trods af flere måneders accept af, at børnene skal HJEM til Danmark. Intet sker. De "forkerte" børn forbliver som krigsfanger i kurdiske lejre, Og den danske stat gør stadig ingentng!

SÅ KOM AFGHANISTAN LIGE PÅ TVÆRS, og de danske børn blev PIST-væk. MEN - de er stadig danske børn - BÅDE DEM MED OG DEM UDEN helt "ægte" "danske" mødre.  Et barn er et barn. Voksne mennesker har pligt til at tage vare på børn! ALLE BØRN! Uanset hudfarve, kultur, religion, etnicitet og oprindelse. 

Vi har en statsminister, der har udråbt sig selv som "børnenes statsminister". Fortæl hende, at den titel kræver, at hendes målgruppe gælder ALLE BØRN. ALLE BØRN I DANMARK - og alle børn med danske rødder - uanset HVOR de befinder sig! I Danmark, i Mellemøsten, i Afrika og i alle mulige andre lande. Den titel gælder ikke KUN danske middelklassebørn med veletablerede forælde i "godt" arbejde, men ALLE BØRN!

Vi er rigtig mange danskere, der har haft tillid til jer - som støttepartier. Den tillid er ved at krakelere! HVOR ER I? HVAD tænker I? HVAD har I tænkt jer at GØRE?? HVORNÅR har i tænkt jer at sætte foden hårdt ned og sige: NU ER DET NOK, fru Frederiksen??

Jeg/vi har en forventning om, at I bliver synlige MEGET SNART. Vi har en forventning om, at HVIS I vil have vores støtte - til kommunevalget og til næste folketingsvalg, Så må I træde i karakter. NU! Ellers må I se i øjnene, at vi sætter kryds ved nogle helt uforudsete kandidater til de kommende valg! Og DET kan jo blive ret spændende!

Jeg håber på, at I er til brug for danskerne

og til brug for en OK menneskepolitik

Jytte Høj Hammer




Ingen kommentarer:

Send en kommentar